Wil je een kapsalon op een rijdende trein starten?

Zo ja, dan wil je vast wel weten hoe dat kan. Wellicht heb je altijd al met een kapsalon voor jezelf willen beginnen en heb je ontdekt dat daar heel wat bij komt kijken. Wij kunnen dat veel gelukkig eenvoudiger voor je maken.

Die rijdende trein zijn wij, ervaren ondernemers die opereren onder de naam “Uw Kapsalon”. Kapsalons die onze naam mogen voeren, via een partner vriendelijke franchise formule, ondersteunen wij professioneel met het opbouwen van hun kapsalon.

Maar eerst meer over Het Hoofdkantoor Haarstylisten


Uw kapsalon heeft zijn eerste stappen in Boskoop gezet met een concept dat, na intensief onderzoek, direct al succesvol bleek. “Kleur” staat daarbij centraal. Klanten willen namelijk kleur bekennen en dat ook laten zien. Onze haarstylisten laten klanten hun gevoel tot uiting brengen door juist  die haarkleur aan te brengen die past bij hun gevoelens. Ons motto is niet voor niets “jouw haar is onze passie”. Zo bereiken wij dat elke klant met een mooie coup de deur uitloopt tegen een goede en duidelijke prijs.

Samenwerken met toppers is een heerlijke uitdaging


Als franchisegever stellen wij het op prijs als onze toppers een mening hebben en mee willen denken. Gezamenlijk inspelen op de markt, ervaring uitwisselen en kwaliteit verhogen; dat biedt zekerheid voor de toekomst. Dat geldt voor zowel onze medewerkers als onze franchise nemers. Alleen tevreden klanten komen iedere keer weer terug. Om dat te bereiken biedt de knowhow van Uw Kapsalon je de mogelijkheid om ook tot onze toppers te gaan behoren.

We helpen je dus als franchisenemer naar de top


Je hebt vast al goede ideeën hoe je je kapsalon wilt aanpakken. We staan open en klaar om die te combineren met onze expertise zodat we samen succesvol kunnen zijn. Daarbij is het van belang dat we ervaringen uitwisselen zodat we als Uw Kapsalon- Groep aantrekkelijk voor onze klanten blijven en een gezonde exploitatie kunnen voortzetten. Je kunt rekenen op support op vakgebied, financiële aangelegenheden en ICT problemen. Onze franchise coach kan je zowel persoonlijk als digitaal ondersteunen. Zo kun je dus bij je eigen coach alle vragen neerleggen die met je kapsalon te maken hebben. Deze zorgt voor een vakkundige beantwoording en gaat ook daadwerkelijk voor je aan de slag.

Kies je voor een al rijdende trein om je droom waar te maken?


Ben jij de franchisenemer die wij zoeken? Die vernieuwend met ons meedenkt? Die klantvriendelijkheid voorop stelt? Die in het kappersvak wil groeien? Die de juiste ondernemersgeest heeft en een uitdaging aandurft? Neem dan zonder verplichtingen contact met ons op voor een open gesprek.
Misschien heb je al een kapsalon, zou je graag met je onderneming willen groeien en meer specialisme willen invoeren. Ook dan kun je meerijden op onze trein want we zijn graag bereid om op elk station potentiële toppers voor onze kappersgroep te laten instappen. Dus neem ook dan gerust contact met ons op. Wij, van Uw Kapsalon, staan open voor je vragen, wensen en ideeën. 

Voor meer informatie stuur ons een mail naar xander@uwkapsalon.nlU

logo uw kapsalon