Make -up PUNE

Maak kennis met PUNE. Make-up om te kussen. Ontstaan uit liefde voor het Maastrichtse soigneren. Een volledige, easy-to-use make-up lijn. Ontwikkelt door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw.

Het team van PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Een hoogwaardig assortiment waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dagmake-up tot een elegante avondlook, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel… Kom het ontdekken en be special!

 

Nu te koop bij Uw kapsalon Boskoop

 

PUNE cosmetics make-up partner van de Miss Nederland verkiezing

Vanaf zaterdag 4 september is wederom de Miss Nederland verkiezing te volgen via de vijfdelige docusoap “Van Casting tot Kroning” op SBS6.

PUNE cosmetics make-up partner van de Miss Nederland verkiezing

Het Maastrichtse PUNE is gekozen om make-up partner te zijn voor deze Miss verkiezing. De visagistes van PUNE geven richting aan de visagie en ondersteunen Miss Nederland tijdens het komende jaar. Daarnaast zullen de finalisten het hoofdkantoor van PUNE in het centrum van Maastricht bezoeken.

Miss Nederland verkiezing  

De 10 finalisten worden letterlijk van de casting tot aan de kroning tijdens de finaleshow gevolgd. Dit alles om natuurlijk nadere kennis te maken met de finalisten, want niets wordt voor de lens van de camera’s gemis(s)t! Van bootcamps tot catwalk trainingen, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen en partners met de uiteindelijke spetterende finaleshow die in de compleet gerestylede Studio21 te Hilversum gehouden wordt. Hier wordt door een zeer ervaren jury (waaronder Albert Verlinde, topfotograaf William Rutten, Zoey Ivory..) de winnares gekozen. Wie o wie wordt Miss Nederland 2021?  

 

Finalisten bekend  

Op 29 mei 2021 is de casting van Miss Nederland ook gehouden in Studio21 te Hilversum. Op deze unieke eventlocatie op het beroemde Media Park hebben 50 deelnemers zich op een covid-veilige manier gepresenteerd en zijn uiteindelijk de 10 nieuwe finalisten van Miss Nederland gekozen die het avontuur van casting tot kroning met elkaar aangaan!. De 10 finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2021 worden. Zij zijn tussen de 22 en 27 jaar met diverse achtergronden, opleidingen, talenten en maatschappelijke doelen. Samen zijn zij de definitie van women empowerment.